Hoofdverpleegkundige (m/v) voor wzc Zonnesteen (Zemst)

Het innovatieve en gezellige Woonzorgcentrum Zonnesteen in het hartje van Zemst is op zoek naar een inspirerende hoofdverpleegkundige voor de afdeling voor personen met dementie.

Ouderen wensen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Zonnesteen wenst in te spelen op deze maatschappelijke noden. Ons kortverblijf tracht via een tijdelijke opname ouderen terug naar huis te verwijzen. De zelfstandigheid zo lang mogelijk trachten te behouden  doe wij in onze assistentiewoningen waar beroep kan gedaan worden op onder andere onze overbruggingszorg. In ons woonzorgcentrum zetten wij in op kwalitatieve zorg, waar zorg op maat geen theorie is. Onze ultieme doelstelling is om een “great place to live” te worden.

Anderzijds willen wij als werkgever ook zorgen voor een “great place to work” en gaan hierbij actief op zoek naar “de juiste persoon op de juiste plaats”. Wat primeert voor ons is de juiste attitude.

Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor een wetenschappelijk onderbouwd efficiënt en effectief zorgbeleid dat tegemoet komt aan de zorgbehoeften van iedere bewoner. Je bent constructief kritisch ingesteld en draagt ‘zorgen voor’ hoog in het vaandel. Je werkt actief mee aan de “great place to work” door je sterke leidinggevende capaciteiten en innovatieve ingesteldheid. Als lid van het beleidsteam werk je multidisciplinair samen met de verschillende disciplines.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij een zeer aangename en moderne werkomgeving aan, voorzien van de nodige hulpmiddelen waar het ontplooien van je talenten wordt aangemoedigd.

  • Full time contract onbepaalde duur
  • Verloning volgens IFIC barema met overname van relevante anciënniteit
  • Vergoeding woon-werkverkeer
  • Flexibel takenpakket en uurrooster met eigen accenten

En…er is meer! Wie wil, kan heel wat kansen grijpen! We bieden tal van opleidingsmogelijkheden, je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen en we bieden de kans om mee te werken aan uitdagende projecten.

Ben jij de persoon, die samen met ons dit wenst te verwezenlijken? Draag jij vriendelijkheid, warme zorg en eerlijkheid hoog in het vaandel?

Ben jij overtuigd dat je deel wil uitmaken van een gemotiveerd, positief en enthousiast team, dan willen we ook heel graag met jou kennismaken!

Waar en hoe solliciteren?

Stuur ons een motivatiebrief en een C.V. tav. dhr. Luc Van Hullebusch, Directeur, via info@zonnesteen.be

Bekijk ons ook op de website: www.zonnesteen.be . Vind ons ook op Instagram of facebook! www.facebook.com/zonnesteen.be .

Wij beantwoorden graag uw vragen waar nodig